Se deschide în 10 minute
Programul de azi: 09:00 - 19:00
 • Luni

  09:00 - 19:00

 • Marți

  09:00 - 19:00

 • Miercuri

  09:00 - 19:00

 • Joi

  09:00 - 19:00

 • Vineri

  09:00 - 19:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 19:00

 • Duminică

  09:00 - 19:00

 • 18 august 2022 08:52 ora locală

Despre

Conceptul “Riders House” a luat naștere la începutul anului 2015, când pasiunea pentru riding a dus la unirea forțelor riderilor pentru a oferi bucuria pentru ride. O casă a riderilor... o casă în care te bucuri de frumusețea naturii, playground-ul nostru.

În primă fază, Riders House s-a făcut cunoscut prin pasiunea noastră pentru snowboarding și ski cât și prin programul de service profesionist, fără a face rabat la calitatea materialelor, în readucerea la viață a unor echipamente, cât și în întreținerea lor de-al lungul sezonului.

Următorul pas a fost introducerea programului de instructaj în ski și snowboarding, atât inițierea în sporturile de alunecare pe zăpadă cât și în serviciul de guiding și riding buddies. Lăsând în urmă telescaunul și pârtia, a urmat lumea XPLR, explore sau bucură-te de liberatate pe splitboard, ski touring în sezonul de iarnă, și kayak, mtb, kite, surf.

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.