Site logo
Deschis
Programul de azi: 07:00 - 23:00 Program săptămânal
 • Luni

  07:00 - 23:00

 • Marți

  07:00 - 23:00

 • Miercuri

  07:00 - 23:00

 • Joi

  07:00 - 23:00

 • Vineri

  07:00 - 23:00

 • Sâmbătă

  07:00 - 23:00

 • Duminică

  07:00 - 23:00

 • 22 februarie 2024 09:33 ora locală

Despre

Rolul nostru este de a va deconecta de stresul cotidian si oras si de a va conecta cu natura.

Alege miscarea in aer liber, acolo unde orice gand negativ sau problema dispare. Oferim profesionalism si siguranta la cele mai inalte standarde, astfel incat orice activitate sa se desfasoare intr-un mediu controlat si cat mai placut!

Mountain Adventure Sinaia ofera informatii avizate despre zona parcursa, alege cele mai frumoase si interesante locuri, alege traseul in functie de conditia fizica si psihica a turistului, aduce siguranta grupului prin pregatirea profesionala, acorda primul ajutor in caz de accidentare, ofera sfaturi competente cu privire la echipamentul folosit, alimentatie, oportunitatea excursiei in functie de conditiile climatice, educa turistul pentru protejarea ariei vizitate.

Echipa noastra este formata din ghizi montani, manageri in turism, salvatori montani, instructori de alpinism, instructori de mountain bike, majoritatea fiind fosti sportivi de performanta in diferite sporturi!

Mountain Adventure Sinaia este un concept de aventura privind activitatile montane, ce au ca scop promovarea sporturilor montane precum Mountain Bike, Hiking (drumetii), Climbing (alpinism), Tiroliana, Tehnici de Supravietuire si Tehnici de prim ajutor. Aceste activitati prestate au caracter comercial.

Intreaga activitate se organizeaza si se realizeaza sub stricta supraveghere a unor profesionisti atestati national si international prin certificate C.N.F.P.A. Fiecare traseu ce face parte din oferta noastra a fost parcurs de catre echipa Mountain Adventure Sinaia si clasificat atat din punct de vedere tehnic cat si fizic.

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.