Site logo
Închis
Azi e închis. Program săptămânal
 • Luni

  Închis

 • Marți

  Închis

 • Miercuri

  Închis

 • Joi

  Închis

 • Vineri

  09:00 - 17:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 17:00

 • Duminică

  09:00 - 17:00

 • 4 decembrie 2023 14:18 ora locală

Despre

Bike Resort Sinaia este primul bike resort oficial deservit de o instalaţie de tip telegondolă, deschis in România, fiind administrat de compania Transport Urban Sinaia, companie publică subordonată Consiliului Local Sinaia.

Resort-ul este localizat pe Valea Prahovei, în superba staţiune montană Sinaia, la aproximativ 100 de km distanţă de Bucureşti si aeroportul Otopeni si la doar 60 de km depărtare de unul dintre cele mai frumoase oraşe ale ţării, Braşov.

Sinaia, oraş regal cu o veche tradiţie turistică, se află la poalele munţilor Bucegi, pe domeniul castelului Peleş, într-un decor romantic, parcă desprins din viaţa cotidiană a unui burg german din secolul XIX.
Imediat deasupra oraşului, între Cota 1400 și stația inferioară a Telegondolei Sinaia, veţi descoperi bike resort-ul cu cele patru trasee de downhill si all mountain amenajate, care împreună însumează peste 10 km de single trail şi drum forestier, dar şi toate facilităţile aferente practicării acestor discipline: o modernă instalaţie de telegondolă, harta traseelor, panou cu scule, spaţiu special pentru spălat bicicleta.

Cele patru trail-uri variază ca stil şi grad de dificultate, fiind concepute pentru a fi parcurse de o gamă largă de rideri, având diferite niveluri de experienţă.

Prețuri

15-114

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.