Site logo
Deschis
Programul de azi: 08:00 - 23:00 Program săptămânal
 • Luni

  08:00 - 23:00

 • Marți

  08:00 - 23:00

 • Miercuri

  08:00 - 23:00

 • Joi

  08:00 - 23:00

 • Vineri

  08:00 - 23:00

 • Sâmbătă

  08:00 - 23:00

 • Duminică

  08:00 - 23:00

 • 9 decembrie 2023 09:27 ora locală

Despre

Intuiția nu te înșeală odată ce ai intrat în ascunzătoarea lui din Castelul Bran: ești prizonier, nicidecum musafir. Trebuie să scapi cu orice preț, altfel amabilul conte se va transforma în tiranul al cărui renume a făcut înconjorul lumii. Nu vom continua să descriem ce îți va face, e terifiant…

Aţi pornit într-o drumeție însă fără a verifica starea vremii înainte … Aceasta poate fi foarte imprevizibilă în munți! Cu puțin noroc ați găsit o cabană părăsită dar trebuie să vă puneți toate resursele în joc pentru a reuși să intrați în cabană pentru a vă adăposti înainte de lăsarea serii. Și… să nu neglijați că ați intrat pe teritoriul animalelor salbatice, înfometate!

Prețuri

100 - 150 lei

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.