Site logo
Indisponibil
Programul pentru azi nu e disponibil. Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Indisponibil

 • Miercuri

  Indisponibil

 • Joi

  Indisponibil

 • Vineri

  Indisponibil

 • Sâmbătă

  Indisponibil

 • Duminică

  Indisponibil

 • 9 decembrie 2023 09:47 ora locală

Despre

La OBSCURIA Escape Rooms Brașov, te incuiem în cameră cu echipa ta. Ai 60 de minute să cauți indicii ascunse, să descifrezi coduri secrete și să evadezi!
Pe intreg parcursul jocului, game master-ul va fi cu ochii pe tine, astfel ca in momentul in care te vei simti blocat in fata unei provocari, ii poti cere ajutorul. Insa nu te entuziasma prea tare, pentru ca niciodata nu-ti va oferi solutia finala. Doar te va ghida spre descoperirea ei.
O echipa de jucatori poate fi alcatuita din 2 pana la 6 membri, iar varsta minima pentru participare este de 14 ani. Asadar, daca ai intre 14 si 100+ ani, te asteptam!

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.