Site logo
Închis
Programul de azi: 12:00 - 18:00 Program săptămânal
 • Luni

  15:00 - 21:00

 • Marți

  15:00 - 21:00

 • Miercuri

  15:00 - 21:00

 • Joi

  15:00 - 21:00

 • Vineri

  14:00 - 19:00

 • Sâmbătă

  12:00 - 18:00

 • Duminică

  12:00 - 18:00

 • 9 decembrie 2023 09:36 ora locală

Mențiuni program

Pentru organizarea unor evenimente private de tip team building sau aniversareputeti inchiria sala in afara orelor de program.

Mai multe detalii pe siteul nostru www.ClimbHouse.ro

Despre

Sala de catarat si aventura indoor pentru copii si adulti incepatori, care vor sa atinga culmile cele mai inalte, chiar daca numai prin joaca.

Prețuri

20 - 350

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Mihai O
  16 iulie 2021 at 09:56

  Am fost cu nepotii mei acolo si a fost super. Distractie maxima in siguranta. Mi-a placut si mie mai mult decat ma asteptam de la un „parc” indoor. Cu siguranta mai venim luna asta. Stafful este super friendly si zambitor. Multumim pt tot ajutorul.

Adaugă un review

Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

Regulament listări


Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

1. Listări unice

Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

2. Informații complete

Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

3. Date actualizate

Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

4. Fotografii originale

Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.