Site logo
Despre

Stațiune balneoclimaterică și de odihnă, situată la 135 km de București, aflată la o altitudine de 880 metrii, la poalele Caraimanului. Stațiunea este denumită și "Poarta Bucegilor", datorită poziției sale, de aici deschizându-se numeroase căi de acces în munte, cele mai deosebite atracții fiind Piatra Arsă, Jepii Mari, Jepii Mici, Caraiman - monumentul ridicat în cinstea eroilor căzuți în primul război mondial și Costila - renumită și paradisul alpiniștilor.

Străjuit de munții Caraiman și Costila, străbătut de apele râului Prahova, Bușteni - vechi centru al turismului și alpinismului românesc - cunoscut ca "Poartă a Bucegilor" - reprezintă cel mai important punct de plecare în drumețiile și ascensiunile alpine din masivul Bucegi. La Bușteni, Bucegii își arată splendoarea neîntrecută prin masivele Piatra Arsă, Jepii Mari și Jepii Mici ornamentați cu tancuri și vârfuri ascuțite, Caraimanul cu monumentul înălțat în cinstea eroilor căzuți în primul război mondial și vârful Costila supranumit "paradisul alpiniștilor".

Locație
Sporturi și Activități
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.