Site logo
Deschis
Programul de azi: 09:00 - 19:00 Program săptămânal
 • Luni

  09:00 - 19:00

 • Marți

  09:00 - 19:00

 • Miercuri

  09:00 - 19:00

 • Joi

  09:00 - 19:00

 • Vineri

  09:00 - 19:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 19:00

 • Duminică

  09:00 - 16:00

 • 29 mai 2024 11:51 ora locală

Despre

Valtour ski school este o companie care iti pune la dispozitie servicii premium in agrementul outdoor -si anume scoala de schi.

CALITATE SI PROFESIONALISM
Nu putem spune ca suntem cea mai buna scoala de schi ,dar putem spune ca putem pasii cu usurinta peste calitatea serviciilor multor scoli de schi din Poiana Brasov si poate chiar din Romania..

GARANTIA NOASTRA
Toate serviciile scolii de schi poarta emblema PREMIUM. Profesionalismul si pasiunea pentru schi si munte sunt argumente care ne recomanda si care garanteaza calitatea serviciilor noastre.

INSTRUCTORI DE SCHI ATESTATI
Instrucorii de schi Valtour sunt atestati ISIA (international ski instructor asociation) de catre Asociatia Monitorilor Profesionisti din Romania(A.M.P.S.R). Fie ca esti incepator, intermediar sau avansat, Scoala de Schi Valtour are pentru tine monitori atestati pentru orice nivel tehnic. Ne gasiti in Poiana Brasov(Partia Stadion si Partia Bradul).

EXPERIENTA & PROFESIONALISM
O echipa de profesionisti, tanara si dinamica, este la dispozitia dumneavoastra pentru a va asigura servicii de agrement de inalta calitate. Specialisti in schiul alpin, profesori de educatie fizica si sport, sunt gata sa va indrume in tainele schiului alpin sau snowboarding.

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Poate te interesează și...

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.