Site logo
Închis
Programul de azi: 08:30 - 17:00 Program săptămânal
 • Luni

  08:30 - 17:00

 • Marți

  08:30 - 17:00

 • Miercuri

  08:30 - 17:00

 • Joi

  08:30 - 17:00

 • Vineri

  08:30 - 17:00

 • Sâmbătă

  08:30 - 17:00

 • Duminică

  08:30 - 17:00

 • 1 decembrie 2023 04:52 ora locală

Despre

Scoala noastra de ski si snowboard beneficiaza de cea mai buna locatie din Poiana Brasov - la doar 30 metri (sub 1 minut) distanta de gondola Postavarul Express.

Oferim spre inchiere peste 150 de echipamente de ski si snowboard noi, modele 2020, la un pret excelent. Instructorii nostri au o vasta experienta de lucru atat in Romania, cat si in strainanate (Austria, Elvetia, Japonia).

Cei peste 10.000 clienti care ne-au trecut deja pragul ne recomanda pentru seriozitate, preturi de neegalat si profesionalism.

Prețuri

30 - 120 lei

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Maria
  25 august 2021 at 10:26

  Am fost foarte incantata de experienta pe care am avut-o in cadrul scolii de ski Eden. Am inchiriat echipamente timp de 4 zile si am luat lectii 2 zile. Echipamentele sunt excelente, mult peste ce am mai inchriat in alte centre in anii trecuti. Preturile sunt mai bune si personalul foarte dragut si instruit. Lectii am luat cu Tudor care explica foarte bine si este o persoana cu care te simti bine pe partie. Prietena mea Ioana a avut o lectie de snowboard cu Cosmin si a fost foarte multumita si ea de progres. Locatia e foarte buna, iesi din centrul de inchirere si esti la Gondola, nu trebuie sa cari echipamentul. O sa revenim cu siguranta.

Adaugă un review

Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

Regulament listări


Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

1. Listări unice

Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

2. Informații complete

Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

3. Date actualizate

Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

4. Fotografii originale

Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.