Site logo
Doar cu rezervare
Programul de azi: doar cu rezervare Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Doar cu rezervare

 • Miercuri

  Doar cu rezervare

 • Joi

  Doar cu rezervare

 • Vineri

  Doar cu rezervare

 • Sâmbătă

  Doar cu rezervare

 • Duminică

  Doar cu rezervare

 • 12 iulie 2024 20:52 ora locală

Despre

Datorită poziției strategice, situati la o altitudine de 2000m, domeniul schiabil Sinaia a avut, are și va avea cel mai mare potențial în ceea ce privește practicarea sporturilor de iarnă, atât on-piste, dar mai ales off-piste.

VALI DOBRE SKI SCHOOL SINAIA, deși înființată recent, reunește instructori cu o vastă experiență, dobândită atât intern, cât și în stațiuni de renume internațional. Mai presus de orice, ne leagă pasiunea pentru schi și snowboarding, dar mai ales dorința de a transmite mai departe secretele acestei pasiuni.

Misiunea noastră este aceea de a vă ajuta să plecați de pe pârtie cu cele mai frumoase amintiri, iar pentru aceasta vă creem un cadru SIGUR, în care vă puteți RELAXA, în timp ce vă ÎMBUNĂTĂȚIȚI nivelul de schi sau snowboarding.
Indiferent dacă este prima voastră zi pe schiuri, sau doriți să vă rafinați tehnica, instructorii noștri sunt pregătiți să vă ajute.

Lecțiile vor fi personalizate în funcție de mărimea grupului și de nivelul de schi/ snowboarding.

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
Categorii
 • Itzik
  29 ianuarie 2022 at 09:24

  I contacted Vali for a family snowboard lesson on short notice, he contacted Sorin, and in less than an hour, we had a great experience: Sorin was very professional and patient for the children and especially for the parents 😉. All of that with a big smile! Highly recommended!

Adaugă un review

Poate te interesează și...

Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

Regulament listări


Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

1. Listări unice

Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

2. Informații complete

Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

3. Date actualizate

Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

4. Fotografii originale

Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.