Site logo
Deschis
Programul de azi: 09:00 - 21:00 Program săptămânal
 • Luni

  09:00 - 21:00

 • Marți

  09:00 - 21:00

 • Miercuri

  09:00 - 21:00

 • Joi

  09:00 - 21:00

 • Vineri

  09:00 - 21:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 21:00

 • Duminică

  09:00 - 21:00

 • 29 mai 2024 12:25 ora locală

Despre

Time Trap Escape Room este primul Escape Room, care deschide lumea jocurilor de aventură în județul Harghita, cu scenariu unic în care o echipă este închisă într-un spațiu special creat. Vă așteptăm să încercați acest joc de logică, unde tot ce aveți nevoie este inventivitatea, simțul observației și gândirea logică.

Esența jocului este combinarea experienței de aventură cu rezolvarea puzzle-urilor, într-un mediu plin de adrenalină. Nu aveți nevoie de cunoștințe lexicale, însă creativitatea și colaborarea sunt necesare pentru a găsi codul de ieșire.

Jocul oferă o experiență nouă, testează abilitatea membrilor de a colabora și îi ajută să își conștientizeze atât propriile capacități, cât și cele ale coechipierilor. Un joc de echipă ce reunește prietenii, familia și colegii. Nu există scene înfricoșătoare sau conținut pentru adulți, astfel și copii pot veni să joace împreună cu familia. Este un loc ideal pentru organizarea teambuilding-urilor, petrecerilor de burlaci sau a zilelor de naștere.

În cameră 2–6 persoane pot juca confortabil, durata jocului este de 60 minute. Testează-ți abilitățile, intră în aventură alături de prieteni, colegi sau familie și trăiește senzații tari de evadare!

Prețuri

35-50

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • LanZafir
  21 noiembrie 2021 at 12:03

  Wow! This escape room is awesome! It was a great and funny adventure whit my friends. I definitelly recommend it!

Adaugă un review

Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

Regulament listări


Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

1. Listări unice

Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

2. Informații complete

Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

3. Date actualizate

Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

4. Fotografii originale

Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.