Site logo
Închis
Programul de azi: 06:00 - 23:00 Program săptămânal
 • Luni

  06:00 - 23:00

 • Marți

  06:00 - 23:00

 • Miercuri

  06:00 - 23:00

 • Joi

  06:00 - 23:00

 • Vineri

  06:00 - 23:00

 • Sâmbătă

  06:00 - 23:00

 • Duminică

  06:00 - 23:00

 • 24 noiembrie 2023 23:28 ora locală

Despre

TTC are 3 terenuri de tenis în aer liber și 2 terenuri de squash, într-un cadru liniștit și bine cunoscut la nivel internațional.

Dacă doriți să învățați elementele de bază ale squash-ului, puteți face acest lucru cu antrenorul nostru principal, Szàsz Làszló, care este antrenor de squash calificat ESF (European Squash Federation). Puteți alege între cursuri private și grupuri.

De asemenea, este posibil să închiriați camera noastră de gimnastică, care este recent realizată și bine echipată. Are o vedere minunată la Csíksomlyó și este perfectă pentru grupuri mai mari sau pentru uz privat. De asemenea, are aer condiționat.

În timpul iernii este un loc perfect pentru a petrece timp de calitate în timp ce patinați.

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.