Site logo
Deschis
Azi e deschis non-stop. Program săptămânal
 • Luni

  Deschis non-stop

 • Marți

  Deschis non-stop

 • Miercuri

  Deschis non-stop

 • Joi

  Deschis non-stop

 • Vineri

  Deschis non-stop

 • Sâmbătă

  Deschis non-stop

 • Duminică

  Deschis non-stop

 • 4 decembrie 2023 16:03 ora locală

Despre

Ștrandul nostru vă atrage cu o vasta suprafaţă de 6 hectare cu zone umbrite de copaci şi piscine cu apă termală sau pentru innot. Bazinele cu apă termală au temperaturi cuprinse înrtre 32-38 °C, iar cele cu apă rece între 26-28°C.

Pe cei mici îi aşteaptă bazine concepute special pentru copii, unde se pot bălaci în sigurantă.
Ştrandul vă pune la dispoziţie 4 tobogane. Puteţi alege toboganul preferat în funcţie de vârstă şi bineînțeles de curaj. Ele vă vor oferi cu siguranţă o experienţă de neuitat.

Toboganul în formă de pâlnie (ceapă) şi cele două tobogane kamikaze se pot folosi doar de către cei care au depăşit vârsta de 12 ani, iar toboganul pentru copii este ideal pentru cei care au vârsta de peste 2 ani. Toboganul ceapă il pot folosi numai persoanele care au o greutate corporală de pâna la 100 kg.

Pe cei care caută puţină relaxare îi aşteaptă un nou loc de odihnă, unde sunt invitaţi să petreacă momente de linişte în apropierea naturii. Lacul bio, care se întinde pe suprafată de 2000 mp, este o adevarată încântare, atat pentru cei cu familii cât şi pentru cei tineri. Spaţiile separate, cluburile şi terasele, vă oferă intimitate, linişte, distractie și în același timp recreere.

Pentru copii ștrandul nostru oferă numeroase activitaţi: Jocuri în spaţii special amenajate, concursuri.
Pentru copii sub 3 ani intrarea este gratuită. Pentru distracţie, ştrandul vă pune la dispoziţie in afară de tobogane şi un parc de distracţie.

Iubitorii de sporturi sunt aşteptaţi cu terenuri amenajate, concursuri şi programe sportive (volei, handball, badminton, terenuri de fotbal pe nisip, tenis de masă).

Prețuri

15-25

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.