Site logo
Doar cu rezervare
Programul de azi: doar cu rezervare Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Doar cu rezervare

 • Miercuri

  Doar cu rezervare

 • Joi

  Doar cu rezervare

 • Vineri

  Doar cu rezervare

 • Sâmbătă

  Doar cu rezervare

 • Duminică

  Doar cu rezervare

 • 12 iulie 2024 16:10 ora locală

Despre

AQUASTAR SATU MARE – primul complex acvatic al regiunii – este deschis în fiecare zi a anului, indiferent de vreme. Capacitatea parcului acvatic este de 4.000 de persoane/zi în sezonul estival şi circa 650 persoane/zi în extrasezon, suprafaţa totală a terenului pe care este dezvoltat fiind de aproape 2,5 ha.

Aquastar este dotat cu cinci piscine exterioare – piscină de relaxare și distracţie, două piscine cu apă termală, piscină semiolimpică, piscină pentru copii, iar pentru aventurieri – piscină cu tobogane (Anakonda, Kamikaze și Family), precum și patru piscine interioare cu destinații diferite (650 mp) – de la bazine de copii, la bazine de relaxare şi hidromasaj, bazin cu apă termală și de înot.

Pe segmental de wellness şi spa, complexul propune un concept variat de programe de îmbunătăţire şi păstrare a sănătăţii fiind amenajate opt saune (trei finlandeze, două cu aburi – hammam, două cu infraroşu şi una salină, construită cu pereţi din cuburi de sare de Himalaya). Pentru a alterna efectele saunei sunt puse la dispoziţie fântâna de gheaţă şi baia cu apă rece. La acestea se adaugă o zonă pentru hidroterapie, kinetoterapie şi masaj, o sală fitness cu o gamă variată de aparate moderne şi spaţii de joacă pentru copii (interior şi exterior). Suprafaţa clădirii principale (care include cele trei piscine şi zona de wellness) este de peste 5.000 mp – la care se adaugă aproape 1.000 mp, suprafaţa piscinelor exterioare.

Aquastar vine în întâmpinarea vizitatorilor cu o nouă bază de tratament, AquaMedica, care oferă tratamente de balneo-fizio-kinetoterapeutice și masaj, într-un ambient plăcut, vizitatorilor care solicită astfel de servicii medicale pe baza unor recomandări medicale.

Modernism, condiții de cea mai înaltă calitate și servicii impecabile, bazine cu masaj, masaj pentru tălpi, tobogane, bazin olimpic și tot ce își poate dori omul la un comlex acvatic modern, iar toate acestea nu sunt undeva în vestul Europei, ci aici, la Satu Mare.

Dacă în perioada anotimpului rece vă bucurați doar de bazinele interioare, în sezonul estival se deschide și partea exterioară a complexului acvatic și se dă startul la distracție pe tobogane.

Sezonul estival debutează cu piscine, saune, cocktailuri si muzică de calitate, într-o atmosferă relaxantă, la Aquastar Satu Mare. Imperiul apelor te așteaptă să petreci momente de calitate, într-un cadru special, alături de prieteni și familie.

Pe lângă zona acvatică a complexului, care cuprinde piscine interioare și exterioare, bazine cu apă termală, nu trebuie să ratați zona dedicată saunelor: sauna finlandeză, sauna salină, sauna cu aburi și sauna în infraroșu.
Nu în ultimul rând una dintre cele mai moderne săli de fitness se află în incinta Aquastar Satu Mare, sala ROBI Fitness. Sala are în dotare echipamente cardio si echipamente de forță. Aparate noi de o gamă variată vă așteaptă la Aquastar în sala Robi Fitness iar după efortul depus vă așteptăm să vă recreați în Lumea Saunelor și în Lumea Piscinelor Aquastar.

Vă așteptăm în fiecare zi a anului, indeferent de vreme, să vă găsiți oaza de relaxare în Imperiul Apelor Aquastar Satu Mare, locul ideal pentru distracție și relaxare!

Prețuri

5 - 60 lei

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.