Închis
Programul de azi: 15:00 - 19:00
 • Luni

  16:00 - 21:00

 • Marți

  16:00 - 21:00

 • Miercuri

  16:00 - 21:00

 • Joi

  16:00 - 21:00

 • Vineri

  16:00 - 21:00

 • Sâmbătă

  15:00 - 19:00

 • Duminică

  15:00 - 19:00

 • 14 august 2022 13:15 ora locală

Despre

SKAI Urban Crag este cea mai mare sală de escaladă și bouldering din Cluj Napoca. Cu o suprafață de 500 metri pătrați, sala oferă facilităti atat pentru cățărătorii experimentați, dar și pentru cei începători, fie că este vorba de copii sau adulti.

Avem programe pentru toate nivelurile de pregatire, începând de la cursuri de inițiere/avansare în escaladă și bouldering, antrenamente personalizate, până la ședințe de TRX și ore de YOGA.

La SKAI Urban Crag veti găsi instructori cu experiență și unii dintre cei mai pregatiți cățăratori sportivi din România.

Prețuri

10-45

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.