Site logo
Închis
Programul de azi: 06:00 - 11:00 Program săptămânal
 • Luni

  06:00 - 11:00

 • Marți

  06:00 - 11:00

 • Miercuri

  06:00 - 11:00

 • Joi

  06:00 - 11:00

 • Vineri

  06:00 - 11:00

 • Sâmbătă

  06:00 - 11:00

 • Duminică

  06:00 - 11:00

 • 29 mai 2024 11:48 ora locală

Despre

Sport4You – Sport For Life este despre alegeri si modul cum pastram zilnic aceste alegeri in centrul preocuparilor noastre. Cand anume simtim ca traim cu adevarat ? In noi sta puterea de a evolua si de a decide cum sa ne traim viata.

Am înfiintat clubul Sport4You din pasiune pentru sport si din dorinta de a va stimula sa practicati activitati fizice in aer liber. In acest scop, noi organizam tabere pentru copii si adulti, cursuri de initiere si perfectionare inot, precum si competitii de profil, educand participantii in spiritul ocrotirii si conservarii mediului, prin actiuni de igienizare – ecologizare a unor zone turistice si prin participarea la alte activitati conexe.

Clubul Sport4You va ofera posibilitatea de a alege inotul in bazin acoperit, iar vara – outdoor.

Organizam tabere si cantonamente de pregatire fizica, excursii la munte de maxim 3 zile si, pentru mai multa adrenalina, ture mountain bike de weekend sau tururi specializate de 7 zile, escalada, drumetii montane, open water, scuba diving, echitatie, caiac, concursuri.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, trebuie sa stiti ca programele sunt adaptate la nivelul de experienta al participantilor.
Va asteptam cu drag!

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.