Site logo
Deschis
Programul de azi: 10:00 - 19:00 Program săptămânal
 • Luni

  Închis

 • Marți

  Închis

 • Miercuri

  10:00 - 19:00

 • Joi

  10:00 - 19:00

 • Vineri

  10:00 - 19:00

 • Sâmbătă

  10:00 - 19:00

 • Duminică

  10:00 - 19:00

 • 29 mai 2024 11:08 ora locală

Despre

Se pare ca originea parcurilor de aventura se regaseste in trecut pe o corabie construita pe uscat pentru antrenarea viitorilor soldatii ai marinei britanice.

Parc Aventura Salsovia este singurul parc de aventura din Delta Dunarii, situat in Mahmudia. Oaspetilor care aleg sa ne viziteze le oferim o alternativa pentru petrecerea timpului liber alaturi de familie si prieteni, printr-o abordare noua a traseelor de aventura, acestea fiind montate pe o corabie numita Salsovia, denumire data dupa castrul roman situat in imediata apropiere.

Tot la bordul corabiei va asteapta 2 tiroliene de 40 m fiecare si un panou de catarare montat pe pavilionul corabiei.

Cei care nu se pot aventura la bordul corabiei noastre sunt asteptati in poligonul de tir cu arcul si markerul de paintball. Pentru grupurile de minim 6 persoane punem la dispozitie terenul de paintball.

Prețuri

5 - 55 lei

Locație
Rețele sociale
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.