Site logo
Deschis
Programul de azi: 08:00 - 21:00
 • Luni

  08:00 - 21:00

 • Marți

  08:00 - 21:00

 • Miercuri

  08:00 - 21:00

 • Joi

  08:00 - 21:00

 • Vineri

  08:00 - 21:00

 • Sâmbătă

  08:00 - 22:00

 • Duminică

  08:00 - 21:00

 • 21 septembrie 2023 13:01 ora locală

Despre

Despre multe regiuni din tara avem de facut aprecieri, dar cand ajungem in Delta Dunarii, in sezonul de primavara, vara sau chiar toamna, putem spune ca suntem pe un taram de vis…

Odata ce ajungem pe acolo, anumite locuri chiar ne surprind si descoperim o alta lume, total iesita din cotidian.

Navigand prin Delta Dunarii si fiind inconjurati de nenumarate specii de pasari, practic, ele iti transmit o stare sufleteasca prin care poti intelege mai aprofundat ceea ce inseamna acel mediu inconjurator.

Efectiv ajungi sa traiesti ceva din esenta frumusetii lor…

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.