Site logo
Închis
Azi e închis. Program săptămânal
 • Luni

  Închis

 • Marți

  Închis

 • Miercuri

  10:00 - 18:00

 • Joi

  10:00 - 18:00

 • Vineri

  Închis

 • Sâmbătă

  10:00 - 20:00

 • Duminică

  09:00 - 20:00

 • 27 noiembrie 2023 03:54 ora locală

Despre

Cursuri de echitatie pentru copii si adulti.

Nana Farm este ferma care a inceput cu prietenia dintre un copil si un cal. Acum este o ferma de echitatie cu traditie, care invata parintii si educatorii cum si de ce copiii trebuie sa se apropie de cai.

- Echitatia il determina pe copil sa isi formeze o anume schema corporala, echilibru si coordonare;
- Copilul petrece un timp mai lung in aer liber si isi dezvolta simtul libertatii;
- Hipioterapia sau terapia ecvestra are rezultate bine cunoscute in recuperarea si chiar vindecarea copiilor cu dizabilitati emotionale si sociale;
- Copiii cu handicap fizic isi indeplinesc in acest mod nevoile de miscare si efort;
- Caii sunt animalele care ajuta copiii cu retard mintal sau probleme de invatare sa asculte, sa creeze o relatie, sa dezvolte incredere, sa comunice
- Trapul cailor nu poneilor! este recomandabil copiilor hiperactivi pentru ca acest tip de miscare ii determina sa isi mentina atentia mai mult timp
-In ultimul rand, dar nu si cel din urma, trebuie sa avem intotdeauna in vedere ca echitatia a fost considerata dintotdeauna un sport nobil, care confera tinutei o anume eleganta.

Siguranta, incredere, empatie, eleganta sunt trasaturile pe care incercam sa le dezvoltam copiilor in cadrul activitatilor de la Nana Farm.

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.