Site logo
Închis
Programul de azi: 10:00 - 18:00 Program săptămânal
 • Luni

  10:00 - 18:00

 • Marți

  10:00 - 18:00

 • Miercuri

  10:00 - 18:00

 • Joi

  10:00 - 18:00

 • Vineri

  10:00 - 18:00

 • Sâmbătă

  10:00 - 18:00

 • Duminică

  10:00 - 18:00

 • 3 decembrie 2023 19:18 ora locală

Despre

Noi, cei de la ATV BANANU, suntem oameni de-ai locului, un grup de tineri pasionați atât de drumeții în natură, cât și de mașini și motoare. În 2021 am combinat cele două pasiuni într-un proiect de suflet și am hotărât să împărtășim și celorlalți entuziasmul și adrenalina unei plimbări cu ATV-ul, într-o experiență de neuitat.

Te invităm să descoperi o noua față a vacanței, o aventură pitorească, parcurgând împreună trasee on și off road, înconjurați de munți și dealuri. Vom trece împreună de pe asfalt, pe drum de țară sau forestier, prin păduri neumblate, miriști și pârâuri reci, înconjurați la tot pasul de peisaje uluitoare.

Dacă ai de gând ca în concediul acesta să ai parte de o aventură pe care să o povestești celor de acasă, sună-ne!

Prețuri

80 - 100 lei

Locație
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.