Site logo
Deschis
Azi e deschis non-stop. Program săptămânal
 • Luni

  Deschis non-stop

 • Marți

  Deschis non-stop

 • Miercuri

  Deschis non-stop

 • Joi

  Deschis non-stop

 • Vineri

  Deschis non-stop

 • Sâmbătă

  Deschis non-stop

 • Duminică

  Deschis non-stop

 • 9 decembrie 2023 05:26 ora locală

Despre

Cine suntem?

2 tineri pasionati de sporturi si petrecut timp in aer liber. Cu experienta de multi ani in a ne da cu caiacele si SUP-ul, stim ca acesta e cel mai bun mod de a vizita o intindere de apa. Pandemia ne-a relocat din Cluj la Tarnita, iar noi am vrut sa oferim si altora posibilitatea de a se bucura de acest lac.

Spre deosebire de lacurile din alte tari, Tarnita nu are plaje publice, iar activitatile sportive pe lac sunt aproape inexistente. Ne-am propus sa incercam sa schimbam acest lucru si sa incurajam lumea sa practice si sporturi pe apa.

Ce oferim?

Confortabile si sigure, caiacele noastre va vor asigura o zi de neuitat prin golfurile linistite ale lacului. Acestea sunt destinate vaslitului pe lacuri si sunt extrem de stabile, nefiind necesara experienta anterioara.

Pentru cei mai curajosi, ii provocam sa incerce stand up paddle board-urile si sa isi antreneze echilibrul. De asemenea, oferim spre inchiriere si o hidrobicicleta, ideala pentru familiile cu copii mici.

Prețuri

30 - 200

Locație
Rețele sociale
 • Emma
  2 iulie 2023 at 16:33

  Super prețuri, matinali, foarte amabili!
  O experiența de nerefuzat.
  Recomand cu drag serviciile lor!💚

Adaugă un review

Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

Regulament listări


Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

1. Listări unice

Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

2. Informații complete

Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

3. Date actualizate

Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

4. Fotografii originale

Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.