Site logo
Închis
Programul de azi: 07:00 - 22:00 Program săptămânal
 • Luni

  07:00 - 00:00

 • Marți

  07:00 - 00:00

 • Miercuri

  07:00 - 00:00

 • Joi

  07:00 - 00:00

 • Vineri

  07:00 - 00:00

 • Sâmbătă

  07:00 - 22:00

 • Duminică

  07:00 - 22:00

 • 14 aprilie 2024 23:52 ora locală

Despre

Club Transilvania este situat in mijlocul a 5,5 ha de spatiu verde, cu terenuri de tenis si fotbal presarate printre brazii inalti, ferit de zgomotul zilei;

Baza sportiva dispune de:
9 terenuri de tenis cu zgura, de calitate, dotate cu nocturna si tribune;
Teren de fotbal cu suprafata sintetica, cu nocturna;
Sala indoor, dotata pentru baschet, volei, tenis, gimnastica, si alte cursuri sportive;
Vestiare incalzite, cu dusuri si dulapuri cu cheie,
Parcare proprie
RESPIRO Terasa si restaurant
Ofera un meniu delicios care este, de asemenea si combustibil pentru sportivi. Toti oamenii activi, cu gusturi rafinate isi doresc mancare gatita delicioasa, dar care sa fie buna pentru sanatate. Abordarea RESPIRO este simpla: utilizam alimente integrale, proteine slabe si recompense de legume, totul proaspat din gradina noastra!
Fotbal

Club Transilvania dispune de teren de fotbal cu gazon sintetic , de calitate superioara, reinnoit complet in anul 2012, dotat cu nocturna. Rezerva acum
Turnee

Club Transilvania, baza sportiva cu traditie in organizarea de turnee sportive, va pregateste si anul acesta un calendar competitional bogat.
Sala

Club Transilvania dispune de sala de sport cu suprafata de aproximativ 600 mp, dotata pentru tenis, baschet, volei, si alte activitati si cursuri sportive, cum ar fi: gimnastica, judo, tenis de masa;

Prețuri

35 - 160

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.