Site logo
Deschis
Programul de azi: 10:00 - 18:00 Program săptămânal
 • Luni

  11:00 - 21:00

 • Marți

  11:00 - 21:00

 • Miercuri

  11:00 - 21:00

 • Joi

  11:00 - 21:00

 • Vineri

  11:00 - 21:00

 • Sâmbătă

  10:00 - 18:00

 • Duminică

  10:00 - 18:00

 • 9 decembrie 2023 10:58 ora locală

Despre

Golf Room este locația perfectă pentru extrasezonul de golf dar și pentru antrenamentele din timpul sezonului. Cele trei simulatoare îți dau posibilitatea să joci golf individual sau cu prietenii pe cele mai bune terenuri din lume.

Faptul că te poți antrena tot anul în București, indiferent de vremea de afară este un alt avantaj pe care îl oferă jucătorilor, acestea pot fi individuale sau cu ajutorul antrenorilor profesioniști – PRO.

Aici aveți ocazia de a încerca un prietenos și elegant simulator de indoor golf, chiar în centrul Bucureștiului. Atât pasionații de golf, cât și amatorii pot beneficia de tehnologie, pentru imbunătățirea jocului de golf.Dotată cu cele mai bune echipamente din domeniu, GolfRoom creează utilizatorilor săi experiențe autentice.

Tehnologia Foresight Sports măsoară cu precizie coordonatele de zbor a mingii și ale crosei. Avantajul cel mai mare al acesteia îl reprezintă posibilitatea unică de a-ți îmbunătăți jocul, indiferent de vremea de afară sau de timpul pe care îl ai la dispoziție.

GolfRoom este potrivit și începătorilor, oferindu-le acestora oportunitatea de a descoperi tainele jocului, fără presiunea de pe teren. Sub atenta îndrumare a lui Alexandru Vlăduți, singurul antrenor din România certificat la nivelul al III-lea din cadrul World Golf Teachers Federation of Great Britain & Ireland, golful va deveni, cu siguranță, o plăcere.

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.