Site logo
Închis
Programul de azi: 18:00 - 20:00 Program săptămânal
 • Luni

  18:00 - 20:00

 • Marți

  07:00 - 20:00

 • Miercuri

  18:00 - 20:00

 • Joi

  07:00 - 20:00

 • Vineri

  18:00 - 19:00

 • Sâmbătă

  Închis

 • Duminică

  Închis

 • 21 februarie 2024 05:51 ora locală

Despre

Capoeira este o forma de arta braziliana care combina elemente de arte martiale, jocuri, muzica si dans, avandu-si originile in secolul al XVI- lea.

Prin îmbinarea armonioasă și creativă a tehnicilor de arte marțiale cu elemente de dans, capoeira pune într-o mișcare continuă și fluidă întregul corp, având drept rezultate directe un organism sănătos, puternic și elegant, plus dezvoltarea capacităților de coordonare, control și echilibru.

Capoeira înseamnă în primul rând mișcare și grație, plăcerea unui joc bazat pe comunicare și anticipare și poate fi practicată de oricine, la orice vârstă.

Beneficii :
- dezvoltarea și menținerea unei condiții fizice corespunzătoare
- un mod distractiv de a învăța ceva nou
- dezvoltarea capacității de a lucra în echipă
- tonifierea musculaturii
- flexibilitate, energie și eleganță
- dezvoltarea puterii de concentrare prin complexitatea exercițiilor
- crește forța musculară
- întărește sistemul osos

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.