Site logo
Închis
Programul de azi: 15:00 - 21:00 Program săptămânal
 • Luni

  15:00 - 21:00

 • Marți

  15:00 - 21:00

 • Miercuri

  15:00 - 21:00

 • Joi

  15:00 - 21:00

 • Vineri

  15:00 - 21:00

 • Sâmbătă

  15:00 - 19:00

 • Duminică

  Închis

 • 28 mai 2024 22:46 ora locală

Despre

Galactic Indoor Climbing GYM este cea mai mare sala de escalada din Romania.

Suprafata catarabila - cea mai mare structura artificiala de escalada existenta la ora actuala in Romania - este de aproximativ 780 metri patrati, la care se adauga circa 125 metri patrati ai panoului de boulder.

Pe aceasta arie exista 11 manse de catarat (top rope) de 12,5 metri inaltime care deservesc pentru moment aproximativ 106 trasee, cu dificutati cuprinse intre gradul 5 si 10,acoperind si cele mai exigente gusturi.

Prin construirea acestei sali am urmarit sa creem o comunitate de cataratori si sa invatam sa interactionam pozitiv.
Incepatorii beneficiaza aici de antrenamente coordonate de 5 instructori cu multa experienta in escalada si alpinism.
De asemenea, aici, noii veniti sunt incurajati si ajutati de cei cu experienta si daca doresc pot participa la cursuri sau scoli de alpinism/escalada.

Vestiarele, cabinele de schimb, dusurile, toaletele fac ca o data efortul terminat sa poti pleca linistit spre casa sau serviciu.

Prețuri

20-400

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.