Site logo
Deschis
Programul de azi: 12:00 - 21:00 Program săptămânal
 • Luni

  12:00 - 21:00

 • Marți

  08:00 - 21:00

 • Miercuri

  08:00 - 21:00

 • Joi

  08:00 - 21:00

 • Vineri

  08:00 - 21:00

 • Sâmbătă

  10:00 - 21:00

 • Duminică

  10:00 - 21:00

 • 4 decembrie 2023 14:48 ora locală

Despre

Luand în considerare criteriile, cum ar fi: rezistenta cardiorespiatorie, intensitatea solicitarii masei musculare, calorii arse, flexibilitatea sau riscul de accidentare, Forbes, revista oamenilor de succes, a declarat cel mai sanatos sport.

Depasind înotul, canotajul sau catararea, nu este întamplator ca squash-ul a ajuns în topul listei, putand sa arda un numar incredibil de calorii, chiar şi 1200 într-o ora. Cunoşti un alt sport care arde atat de multe calorii şi, în acelaşi timp, iti misca majoritatea grupurilor musculare? Bineînţeles ca nu!

Iti punem la dispozitie doua terenuri de squash tip american, acesta este mai rapid si mai tehnic decat cel englezesc. Squash-ul se desfasoara intre doi jucatori. Fiecare utilizeaza cate o racheta foarte usoara. Racheta este asemanatoare cu cea de tenis de camp, are un maner mai scurt si forma usor mai alungita. Mingea este din cauciuc, aproximativ cat o minge de tenis de masa. Mingiile sunt marcate cu un punct de vopsea, pentru a le diferentia intre mai multe categorii: punct galben – super slow; punct alb sau verde – slow; punct rosu – medium; punct albastru – fast. Terenul este marginit de 4 pereti.

Squashul este un modelator corporal extrem de eficient, ajutandu-te sa pierzi aproximativ 1200 de calorii pe ora. Este modalitatea ideala de a avea un corp de invidiat.

Fii activ! Vino la squash!

Prețuri

29-65/h

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.