Site logo
Închis
Programul de azi: 09:00 - 18:00 Program săptămânal
 • Luni

  09:00 - 18:00

 • Marți

  09:00 - 18:00

 • Miercuri

  09:00 - 18:00

 • Joi

  09:00 - 18:00

 • Vineri

  09:00 - 18:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 18:00

 • Duminică

  09:00 - 18:00

 • 26 noiembrie 2023 21:46 ora locală

Despre

Cu peste treisprezece ani în sport și peste 9000 de salturi pe aerodromuri din toată lumea, echipa Flynfriends vă oferă oportunitatea de a învăța parașutism în siguranță, sub indrumarea instructorilor noștri, într-un mediu profesionist și prietenos.

Chiar dacă zbori cu avionul pentru prima dată și vrei să intri în familia parașutiștilor, sau ești un parașutist licențiat și vrei să înveți să iți zbori corpul în diferite poziții, suntem aici să te ajutăm să iți îndeplinești visul și să iți atingi obiectivele! Suntem o echipă de instructori licențiați și acreditați de autoritățile române și străine ( AACR, USPA, BPF, BPA, FAI ) și organizăm salturi în tandem pentru cei care vor doar să experimenteze parașutismul și cursuri de parașutism prin tehnicile AFF si SL, după finalizarea cărora iți vei primi licența de parașutist.

Nu ezita să ne contactezi pentru rezervări și iți stăm la dispoziție dacă ai intrebări!!!

Prețuri

50-1800 euro

Locație
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.