Site logo
Deschis
Programul de azi: 10:00 - 21:00
 • Luni

  10:00 - 21:00

 • Marți

  10:00 - 21:00

 • Miercuri

  10:00 - 21:00

 • Joi

  10:00 - 21:00

 • Vineri

  10:00 - 21:00

 • Sâmbătă

  10:00 - 21:00

 • Duminică

  10:00 - 21:00

 • 21 septembrie 2023 13:12 ora locală

Despre

O adevărată oază de relaxare, piscina Curtea Domnească este situată departe de agitația din Capitală, însă nu și de Bucureștiul în sine, fiind localizată la o distanță de numai 2,5 km de “Micul Paris”. Amenajat într-o zonă naturală și ferit de poluare și zgomot, complexul Curtea Domnească este, cu siguranță, locul perfect pentru a uita, timp de câteva ore, de grijile cotidiene, oferindu-vă un cadru relaxant, de care să vă puteți bucura din plin alături de cei dragi.

În incinta complexului Curtea Domnească, au fost amenajate două piscine: una pentru adulți, una pentru copii. Înconjurată de șezlonguri și baldachine, piscina pentru adulți are dimensiunile 20×10 m și o înălțime de 140 cm, oferind decorul ideal pentru cei care vor să se bucure de razele soarelui și să înoate în voie. Piscina pentru copii are dimensiunile 3×4,5 m și o înălțime de 40 de cm, ceea ce înseamnă că piticii se pot bălăci în voie sub supravegherea părinților. Atenție, Piscina SPA Domnești nu are salvamar, iar copiii sub 16 ani nu au acces la piscină fără acordul și supravegherea unui adult!

Nu i-am uitat nici pe cei care vor să facă mișcare, așa că, în complexul Curtea Domnească, au fost amenajate atât terenuri de tenis, cât și o sală de fitness, dotată cu echipamente Salter de ultimă generație, de care se pot folosi atât cei care vor să își tonifieze mușchii, cât și cei care vor să facă exerciții pentru forță și masă musculară. Pe tot parcursului antrenamentului, indiferent de natura acestuia, un instructor specializat va supraveghea cu atenție exercițiile executate.

Prețuri

40 - 960 lei

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.