Site logo
Doar cu rezervare
Programul de azi: doar cu rezervare Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Doar cu rezervare

 • Miercuri

  Doar cu rezervare

 • Joi

  Doar cu rezervare

 • Vineri

  Doar cu rezervare

 • Sâmbătă

  Doar cu rezervare

 • Duminică

  Doar cu rezervare

 • 14 aprilie 2024 23:00 ora locală

Despre

BINE AȚI VENIT LA ȘCOALA DE SCHI SINAIA ”EUROPA SKI STAR”

Școala de schi ”Europa Ski Star” a fost înființată în anul 1993 și încă de la formare, aceasta a devenit cea mai populară și profesionistă din toată regiunea. Școala se ridică la standardele europene în toate aspectele legate de sporturile de iarnă. Sediul îl puteți găsi la baza pârtiei noi de la Telegondola Sinaia – stația Cota 998 (150 metri mai sus de Taverna Sârbului).

Echipa este formată din aproximativ 20 de instructori locali, toți calificați pe plan internațional (ISIA) și național (AMPSR) pentru toate sporturile de iarnă. Școala de schi ”Europa Ski Star” oferă cursuri de ski și snowboard atât pentru adulți cât și pentru copii. Cursurile sunt structurate atât pentru începători cât și pentru cei avansați care vor să se perfecționeze într-un anumit stil.

Fie că aveti nevoie de monitori schi, instructori snowboard pentru lecții individuale de ski sau că vreți să vă trimiteți copiii în cele mai sigure tabere de schi, noi vă putem oferi un suport optim.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la școala noastră de ski și snowboard!
Permiteți-ne să vă ajutăm să descoperiți noua voastră pasiune!

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Poate te interesează și...

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.