Site logo
Despre

Ca orice sport de performanță, karting-ul presupune atât competiții, cât și antrenamente. Iar antrenamentele se desfășoară uneori în cadrul unor cantonamente. Ei bine, singura diferență între o tabără și un cantonament este că acesta din urmă nu este deschis publicului larg.

Noi ne-am gândit să depășim această barieră și sa oferim tuturor doritorilor ceva special – accesul la secretele sportivilor de performanță sub o formă mai ușoară, dar cu toate ingredientele: karturi de competiție, echipamente de protecție pentru curse (căști, combinezoane, mânuși, ghete etc), circuite de concurs și, nu în ultimul rând, instructori de curse.

Ei bine, da, echipa care asigurâ organizarea acestei tabere este, în mare masură, aceeași alaturi de care clubul nostru, Real Racing, participă la competițiile naționale și internaționale.

Kartingul este privit ca ceva ușor – ce poate fi atât de greu să conduci o mașinuță? Într-adevăr, privit de pe margine așa pare. La fel e și pe stadion – ce ușor pare cand Messi “trage” la poartă sau pe terenul de tenis cand joacă Federer cu Nadal. Oricine poate, nu? în spatele acestei ușurințe (pentru ei, bineînțeles) stau mii și mii de ore de antrenament fizic.

În Tabăra de Karting, pe lângă plăcerea de a conduce o “mașinuță”, copiii vor avea parte și de antrenamente fizice, distractive, pe care le vor desfășura cu Multisport junior.

Prețuri

1900 - 4400

Locație
Data și ora
Rețele sociale
Activități și Sporturi
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.