Site logo
Despre

Pentru că ultimii doi ani ani au fost destul de solicitanți pentru majoritatea părinților, noi, Scoala Bulgarasu' ne-am gândit să-i scriem o scrisoare lui Moș Crăciun in care i am cerut putina relaxare pentru părinți si muuuulta distracție pentru copii.

Cu ajutorul lui, am reușit sa dam startul TABEREI de SNOWBOARD in perioada 26 - 30 ianuarie‼️

Pachetul conține :
- cursurs inițiere snowboarding, desfășurat sub atenta indrumare si supraveghere a monitorilor acreditați AMPSR (Asociația Monitorilor Profesioniști de Schi/Snowboard)
- siguranța si responsabilizarea elevului in aplicarea tehnicilor de inițiere, consolidarea si perfecționarea acestora in ale snowboarding-ului.
- și evident, nu putem lăsa DISTRACȚIA si voia bună deoparte

Cursurile la pârtie se vor desfășura după următorul program:
Zilnic, între orele 10:00-15:00, cu pauză de o oră, în intervalul 12:00-13:00. Pe durata pauzei, copiii pot să rămână cu instructorul, sau pot fi preluați de părinți.

Pentru ca totul sa se desfășoare conform planului, copiii vor fi aduși la pârtie la ora 09:45 în fiecare dimineață, în punctul de întâlnire stabilit, de unde vor fi preluați de instructori.

În cazul în care vă doriți să aflați informații despre aptitudinile/performanțele copilului, sau să ne aduceți la cunoștință informații despre acesta, vă rugăm să ajungeți cu 15 minute înainte de începerea cursurilor, astfel încât să nu afectăm întreaga grupă cu eventuale întârzieri.

Prețuri

800 lei

Locație
Data și ora
Rețele sociale
Activități și Sporturi
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.