Site logo
Despre

Cea mai inalta experienta, la cea mai mare inaltime, cele mai frumoase drumuri din Romania: Transalpina si Transfagarasan intr-o singura excursie de 3 zile si 2 nopti.

Plecam din Constanta, dis-de-dimineata, la ora 4 sa evitam aglomeratia din Bucuresti pe ruta Constanta- Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Novaci - Transalpina.

Acolo sus, facem mai multe popasuri in locuri de belvedere si in locuri in care localnicii vand diferite produse locale. Oprim si la stana sa ne bucuram de bunatati locale, mamaliga cu branza si chiar de pastrama de oaie. Trecem de Obarsia Lotrului si ajungem in Marginimea Sibiului, unde prin sate minunate calatorim pe drumuri de poveste pana la Gura Raului unde ne cazam.

A doua zi, vizitam atractiile turistice din zona, mergem la Paltinis sa urcam cu telescaunul pana pe munte si apoi coboram la pas. Nu ratam nici cel mai celebru muzeu de icoane pictate pe sticla din Europa. Evident ca vom merge si in Sibiu in Piata Mare.

A treia zi, plecam spre casa pe cel mai lung drum, prima oprire va fi la Castelul de Lut din Valea Zanelor, apoi urcam pe Transfagarasan si aprim atat la Balea Cascada, cat si Balea Lac. Aici vizitam tot si savuram niste bunatati locale, apoi coboram spre Curtea de Arges, dar nu intainte de a opri sa mancam o ciorba. La Barajul Vidraru facem popas si vedem din mers Cetatea Poenari.

Ultima oprire este la Curtea de Arges si apoi o luam spre casa.

Prețuri

700 - 750

Locație
Data și ora
Rețele sociale
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.