Site logo
Despre

Utilizează codul promotional aventi10 pentru a obține o reducere de 10%.
Biletele se pot achiziționa de pe: https://exitmasters.iabilet.ro/bilete-nuclear-attack-craiova-a-real-life-game-63451/

📌Participă la un real life game - o cursă contra cronometru în care va trebui să duci la bun sfârșit o misiune aparent imposibilă! ⏰ 😱
👀 Fii cu ochii în patru după indicii, reconstruiește firul poveştii şi fii gata să rezolvi puzzle-uri şi jocuri logice. Aventura ta va fi presărată de elemente de treasure hunt, escape room, dar şi o serie de sarcini provocatoare! 🗺️ 👍
🖊️🗄️ Mențiuni:
✔️ Echipele sunt formate din 2-6 persoane (în fiecare echipă trebuie să fie cel puțin o persoană majoră). 🙋‍♂️🙋‍♀️
✔️ Echipele vor fi formate conform reglementărilor și normelor în vigoare cu privire la pandemia de Covid-19 😷
✔️ Asigurați-vă că numărul de telefon și e-mail-ul sunt scrise corect, pe aceste 2 canale de comunicare veți primi următoarele instrucțiuni! 📱
✔️ Regulamentele evenimentului pot fi consultate pe http://bit.ly/regulament-nuclear-attack
_________________________________________________________
Nuclear Attack este evenimentul care te pune în papucii unui agent sub acoperire. Misiunea este oprirea lansării unei rachete nucleare, iar pentru asta vei lua contact cu alți agenți, vei rezolva jocuri logice, o să aflați coduri și nu numai.
Toată acestă acțiune este un OutDoor Challenge care îți va pune sângele în mișcare și mintea la contribuție din primul până în ultimul moment.
Oare veți obține codurile rachetei înainte ca aceasta să fie lansată?

OutDoor Challenge = un mix de elemente de Treasure Hunt, Escape Room, Mission Impossible, Urban Challenge și altele. Activitatea se desfășoară într-o anumită zonă a orașului, iar funcție de indiciile primite și rezolvarea acestora, participanții trebuie să meargă de la o locație la alta. Activitatea are un fir narativ foarte bine conturat și o misiune la care se lucrează în mare parte din timp.

Prețuri

53-76 lei/persoană

Locație
Data și ora
Activități și Sporturi
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.