Site logo
Despre

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am luat în calcul, în momentul în care am negociat detaliile acestui eveniment, a fost siguranţa tuturor participanţilor. Tocmai din acest motiv partenerii noştri de la Team Adventure ne vor asigura, pe parcursul întregului traseu de rafting, o maşină tehnică ce ne va însoţi de pe mal. De asemenea instructajul şi echipamentele ce ne vor fi oferite sunt de cea mai înaltă calitate.

1. Echipament complet de calitate germană (bărci de rafting marca Spreu Boote, padele, veste, caşti, costume de neopren întregi, papuci de neopren)
2. Ghizi de rafting clasa 3 acreditaţi de IRF (Federatia Internationala de Rafting)
3. Maşină 4x4 de asistenţă care ne însoţeşte tot drumul
4. Echipa de safety de pe mal
5. Transfer auto de la locul de intrare la locul de ieşire din apă

Prețuri

500 - 600

Data și ora
Rețele sociale
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.