Site logo
Închis
Programul de azi: 17:00 - 21:00 Program săptămânal
 • Luni

  17:00 - 21:00

 • Marți

  17:00 - 21:00

 • Miercuri

  17:00 - 21:00

 • Joi

  17:00 - 21:00

 • Vineri

  17:00 - 21:00

 • Sâmbătă

  10:00 - 14:0017:00 - 21:00

 • Duminică

  10:00 - 14:0017:00 - 21:00

 • 24 noiembrie 2023 13:33 ora locală

Despre

Zao Park s-a nascut din dragoste pentru copilarie si jocurile ei, din dorinta de a ne incarca zilnic cu inocenta, buna dispozitie si energie de la cei mici.

Vrem sa credem ca numarul copiilor fericiti a crescut odata cu aparitia Zao Park si ca am contribuit si noi la bucuria lor!
Haideti sa fim din nou copii, dragii nostri!

Locul de joaca este impartit dupa un principiu simplu dar foarte eficient, pentru cei mici cat si pentru cei mari: arhitectii nostri au aplicat filozofia ZEN, incepand cu constructia cladirii si terminand cu spatiul de joaca si relaxare. Astfel, am urmarit ca totul sa vina de la sine, fara piedici estetice sau functionale pentru parinti si copii. In acest mod au luat nastere zonele de interes si pozitionarea lor; vorbim de receptie, loc de joaca pentru copii pana in patru ani, scena pentru ca cel mic sa sa simta cel mai important personaj al serii, zona pentru cei pana in 9 ani, cu statii playstation, mese de futsbol , cos de baschet si alte puncte de interes.

Pe toata lungimea locului de joaca exista spatii unde parintii pot servi masa, sau o cafea si isi pot urmari in liniste copiii de care noi avem atata grija!

Prețuri

30 - 40 lei

Locație
Rețele sociale
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.