Site logo
Deschis
Azi e deschis non-stop. Program săptămânal
 • Luni

  Deschis non-stop

 • Marți

  Deschis non-stop

 • Miercuri

  Deschis non-stop

 • Joi

  Deschis non-stop

 • Vineri

  Deschis non-stop

 • Sâmbătă

  Deschis non-stop

 • Duminică

  Deschis non-stop

 • 4 decembrie 2023 15:32 ora locală

Despre

Airsoftul este un joc de echipă ce se bazează pe fairplay si care consta in simularea unei lupte sau a diferitelor scenarii militare, folosind tactici, haine de camuflaj și replici de arme.

Airsoftul este un joc de echipă ce se bazează pe fair-play și în care se simulează o luptă sau diferite scenarii militare, folosind tactici militare, haine de camuflaj și replici de arme.

Armele airsoft sunt în sine niște replici fidele în exterior ale armelor reale, copii 1:1 ca dimensiune, greutate, material, singura diferență fiind muniția și anume bile de PVC cu diametrul de 6 mm și greutatea de 0.25 grame.
Deoarece purtarea echipamentului de protecție (în special al ochelarilor) este OBLIGATORIU, sunt rare cazurile în care apar urme vizibile sau răni ușoare.

Locul de desfășurare diferă în funcție de dorințele jucătorilor, existând în principiu două variante: spațiu deschis (outdoor airsoft) sau clădiri părăsite (urban airsoft). Este important însă ca locul să fie delimitat și necirculat de persoane străine.

Xtreme Airsoft deține un portofoliu de 13 arme (AK47, M4, M16, Dragunov, Sniper, pistol Beretta), cu care putem organiza jocuri între prieteni sau teambuilding-uri care cu siguranță vă vor oferi o distracție de neuitat!
Și pentru că avem ca scop principal distracția voastră, noi NU AVEM LIMITĂ LA BILE! Tu trebuie să te concentrezi doar la ”ținte” :)

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.