Site logo
Mențiuni program

Sună-ne înainte ca să vezi când avem locuri libere!

Despre

Sunteți în căutarea unei experiențe unice în natură?
Vă invităm să experimentați adrenalina de a conduce un ATV sau SSV în cele mai frumoase zone din județul Neamț, cu tururi ghidate, de la 1,5 ore / traseu.
Avem o aventură pentru fiecare dorință și nivel de experiență.
Suntem bucuroși să vă prezentăm cele mai noi și performante vehicule de teren marca CFMOTO, care vă vor oferi o experiență de neuitat în natură. Cu 6 ATV-uri CFMOTO CForce 625L Touring EPS '22, puteți explora terenurile accidentate și îndepărtate într-un stil confortabil și elegant, datorită caracteristicilor și dotărilor premium.
Dacă doriți o aventură extremă , cele 2 ATV-uri CFMOTO CForce 1000 Overland '22 sunt alegerea perfectă, oferind putere maximă și performanță la cele mai înalte standarde.
Pentru cei care doresc să împartă această experiență alături de prieteni sau familie, avem 2 SSV-uri CFMOTO ZForce 1000 Sport '22, care aduc mai multă distracție și adrenalină. Aceste vehicule au un design impresionant și mai multă putere, fiind capabile să abordeze orice tip de teren.
Indiferent de vehiculul ales, suntem siguri că veți avea parte de aventuri plăcute alături de noi, la prețuri competitive:
CFMOTO CFORCE 625L TOURING EPS Euro5 '22: 300 lei / traseu de 1,5h; 500 lei / traseu de 3h.
CFMOTO CFORCE 1000 OVERLAND EPS Euro5 '22: 400 lei / traseu de 1,5h; 700 lei / traseu de 3h.
CFMOTO ZForce 1000 Sport '22: 500 lei / traseu de 1,5h; 800 lei / traseu de 3h..
Vă putem oferi prețuri speciale pentru trasee mai lungi de 3 ore!
Rezervați acum și experimentați cea mai tare !

 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.