Site logo
Deschis
Programul de azi: 13:00 - 21:00 Program săptămânal
 • Luni

  13:00 - 21:00

 • Marți

  13:00 - 21:00

 • Miercuri

  13:00 - 21:00

 • Joi

  13:00 - 21:00

 • Vineri

  13:00 - 21:00

 • Sâmbătă

  13:00 - 21:00

 • Duminică

  13:00 - 21:00

 • 4 decembrie 2023 14:59 ora locală

Despre

The secret room – locul în care intri în joc…și ieși la timp. Mission accomplished with friends and family!
Curios, antrenat, dornic de aventură? Îți place să rezolvi mistere? Experimentează ceva diferit: intră în lumea jocului, a indiciilor, a rezolvării puzzle-urilor și a suspansului la The Secret Room.

Antrenează-ți simțurile și mintea la escape room.

Și ține minte: ceea ce pare un joc…nu este o joacă. Este exact ceea ce ai nevoie: să fii prezent într-un spațiu distractiv și sigur alături de gașca ta de prieteni, fără să te mai gândești la stresul de zi cu zi. Echipa are nevoie de fiecare dintre voi. Îndepliniți misiunea în 60 minute.

E timpul să vă programați jocul!

Prețuri

120 - 240 lei

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.