Site logo
Deschis
Programul de azi: 10:00 - 20:00 Program săptămânal
 • Luni

  Închis

 • Marți

  10:00 - 20:00

 • Miercuri

  10:00 - 20:00

 • Joi

  10:00 - 20:00

 • Vineri

  09:00 - 21:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 21:00

 • Duminică

  09:00 - 21:00

 • 29 mai 2024 10:54 ora locală

Despre

Ocrotită de flori de măr, simboluri ale păcii, energiei pozitive, prosperității și inocenței, cocheta noastră oază de golf vă așteaptă cu brațele deschise.

După o masă copioasă la Apfelhaus Cisnădioara , te poti bucura de o atmosfera reconfortantă în compania piticilor tăi, familiei, oamenilor calzi care-ți sunt prieteni sau colegi.

Aici cei mici, dar voinici, pot deprinde tainele unui sport în care umorul, perseverența, detensionarea și disciplina sunt valori de bază și se-mpletesc armonios. La noi, în căsuța verde a golfului, ne facem amintiri simpatice, cu voie și vreme bună, schimbăm zâmbete, ne relaxăm, ne însușim câte ceva din principiile acestui sport. Construim cu dibăcie, în palme cu o crosă, la tălpi cu o minge și-alăturea cu un instructor răbdător și vesel.

Crosele au început a forfoti de bucurie în gențile lor în așteptarea voastră.

Prețuri

20 - 50

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Poate te interesează și...

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.