Site logo
Închis
Programul de azi: 11:00 - 22:00 Program săptămânal
 • Luni

  11:00 - 23:00

 • Marți

  11:00 - 22:00

 • Miercuri

  11:00 - 22:00

 • Joi

  11:00 - 23:00

 • Vineri

  11:00 - 22:00

 • Sâmbătă

  11:00 - 23:00

 • Duminică

  11:00 - 23:00

 • 28 mai 2024 23:31 ora locală

Despre

Te-ai saturat de rutina de zi cu zi, de mall-uri si iesiri banale cu prietenii? Atunci ia-ti gasca si vino la cel mai nou ESCAPE ROOM din Bucuresti.

The Escape Room este un joc real situat in centrul capitalei in apropiere de Piata Romana.

Avem patru camere tematice de unde poti alege, vrei sa scapi dintr-un azil de psihiatrie din fosta Uniune Sovietica, sa petreci o ora in vestul salbatic, sa scapi dintr-o mina de aur sau poarte sa devii unul din cei mai mari magicieni ai lumii?

Suna distractiv? Aduna-ti prieteni, colegii sau familia si pregateste-te pentru o adevarata aventura in unul din cele mai apreciate escape room-uri din Bucuresti.

Scopul este simplu: lucrati impreuna ca o echipa, rezolvati puzzle-uri si gasiti indicii pentru a scapa din camera in 60 de minute.

Prețuri

45 - 70

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.