Site logo
Doar cu rezervare
Programul de azi: doar cu rezervare Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Doar cu rezervare

 • Miercuri

  Doar cu rezervare

 • Joi

  Doar cu rezervare

 • Vineri

  Doar cu rezervare

 • Sâmbătă

  Doar cu rezervare

 • Duminică

  Doar cu rezervare

 • 27 noiembrie 2023 11:09 ora locală

Despre

Infiintat in 2009, situat in zona de vest a Bucurestiului, iesirea spre autostrada Bucuresti – Pitesti, pe str.Drumul Belsugului nr.40 – 42, sector 6, Clubul Sportiv AMG Bucuresti isi propune sa atraga intr-un cadru organizat si profesionist copii, adolescenti si adulti care doresc sa deprinda si sa perfectioneze tainele tenisului de camp.

In cadrul clubului se desfasoara pregatirea sportivilor si a adultilor (indiferent de nivelul de pregatire), turnee pentru copii ( FRT sau Tenis10) sau pentru adulti ( FRT, Tenis Partener, competitii sportive sau turnee de casa), activitati de agrement si inchiriere a terenurilor de tenis.

Clubul AMG dispune de:

6 terenuri de zgura cu nocturna
in perioada sezonului rece, 3 terenuri sunt acoperite de un balon presostatic cu aer cald ce permite continuarea activitatii.
parcare privata - 20 locuri
vestiare si dusuri
2 terase spatioase ( masa de ping-pong) pentru relaxare
posibilitatea racordararii rachetelor contra cost pentru toti clientii si sportivii

Prețuri

40 - 450

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.