Site logo
Deschis
Programul de azi: 09:00 - 18:00 Program săptămânal
 • Luni

  09:00 - 18:00

 • Marți

  09:00 - 18:00

 • Miercuri

  09:00 - 18:00

 • Joi

  09:00 - 18:00

 • Vineri

  09:00 - 18:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 18:00

 • Duminică

  09:00 - 18:00

 • 22 februarie 2024 13:55 ora locală

Despre

Pentru majoritatea copiilor, distracția este menționată drept motivul principal pentru participarea la sport. Obiectivele participării sportive la o vârstă fragedă sunt să rămână activi, să rămână în formă, să învețe noi abilități și lecții valoroase, precum sportivitatea bună și să stabilească o natură competitivă sănătoasă.

Cursuri de înot și schi, evenimentele, tabere de vară și de iarnă sunt principalele noastre activități pe care le pregătim pentru copii și fiecare curs se desfășoară în 4 etape PLAY, DISCOVER, LEARN, ENJOY. Când e vorba de copii, distracția este menționată drept motivul principal pentru participarea la sport, tocmai de aceea ca să ne acomodăm cu locația și mai ales cu instructorul începem cu jocurile. Fiecare exercițiu are povestea lui. Fără să ne dăm seama descoperim frumusețea scufundărilor sub apa, alunecării pe schiuri sau a plimbării pe cal. După ce am devenit siguri pe noi învățăm tehnica corectă sau mai bine zis completăm ce mai e de învățat, căci baza am prins-o deja în primele doua etape. Next level, aici stăpânim 100 % activitatea sportivă învățată- ENJOY!

Prețuri

100 - 700 lei

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.