Site logo
Deschis
Programul de azi: 09:00 - 21:00 Program săptămânal
 • Luni

  09:00 - 23:00

 • Marți

  09:00 - 23:00

 • Miercuri

  09:00 - 23:00

 • Joi

  09:00 - 23:00

 • Vineri

  09:00 - 23:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 23:00

 • Duminică

  09:00 - 21:00

 • 26 noiembrie 2023 18:32 ora locală

Despre

Intr o lume in continua schimbare, STP incearca sa readuca in viata copiilor valorile morale de alta data, împletite cu o metoda si tehnica a tenisului de camp actualizate la nivelul international, avand ca si baza scoala germana de tenis ( Deutscher Tennis Bund ).

Mai exact, credem cu tarie ca A FI om e mai important decat A AVEA si drept urmare, cei care ne frecventează cursurile au parte nu doar de tenis ci si de o indrumare atenta spre formarea unui caracter sanatos, demn, curajos, empatic si frumos.
Filozofia de antrenament este de natura germana, dintr-o ora 2/3 sunt exercitii si 1/3 sunt jocuri .

Incurajam munca deoarece considerăm ca ea il odihneste pe om si-l motiveaza spre o continua motivare in viata si pe terenul de tenis. Drept urmare, este nevoie de multa munca pana cand mingea trece constant fileul si aterizeaza in terenul adversarului. Abia atunci soseste cu adevarat si cireasa de pe tort : bucuria stapanirii mingii.

Nu promitem marea cu sarea, performanta inseamna sa-i oferim copilului posibilitatile sa-si dezvolte maximul capacitatilor sale. Cea mai importanta calitate a unui jucator e dorinta proprie, aceasta fiind motorul care asigura o dezvoltare constanta si-l face sa reziste in cele mai grele momente ale jocului.

Prețuri

320 - 700 lei

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
Categorii
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.