Site logo
Doar cu rezervare
Programul de azi: doar cu rezervare Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Doar cu rezervare

 • Miercuri

  Doar cu rezervare

 • Joi

  Doar cu rezervare

 • Vineri

  Doar cu rezervare

 • Sâmbătă

  Doar cu rezervare

 • Duminică

  Doar cu rezervare

 • 29 noiembrie 2023 01:51 ora locală

Despre

...fiindca daca reusesti sa cobori pe schiuri o panta fara sa cazi nu inseamna ca stii sa schiezi. Daca dai cu piciorul intr-o minge nu inseamna ca stii sa joci fotbal. Daca stii sa muti piesele pe o tabla in patratele nu inseamna ca stii sa joci sah… si exemplele de genul acesta pot continua la nesfarsit.

Fiecare sport are particularitatile sale mai mult sau mai putin ascunse si necesita o pregatire tehnica specifica. Cu atat mai mult este necesar acest lucru la mountain bike, unde nu este de-ajuns doar sa ai o bicicleta cu suspensie si sa stii sa dai la pedale intr-un echilibru usor.

Daca vrei sa urci pe o catarare respectabila fara sa iti dai duhul, sau sa poti cobora o panta fara sa ai emotii, daca vrei sa te inscrii la competii si sa nu mai fii in coada clasamentului, ai nevoie de cateva sfaturi, de doar cateva sedinte de pregatire pe care le poti face aici la SCOALA DE MTB. Tot aici inveti si despre echipament, despre intretinerea lui, despre servisare… de la nivelul unui incepator entuziast pana la cei care care se pregatesc de competitii.

De asemenea, copiii pasionati de MTB pot participa la programe speciale dedicate lor, indiferent de varsta si de nivelul de pregatire.

Alege programul care te intereseaza, contacteaza-ne si iti garantam ca vei obtine rezultatele dorite!

Totul se face intr-o atmosfera relaxanta, destinsa, fara stress;)

Iar in sezonul rece nu trebuie să stăm pe canapea in fața televizorului! Pe pârtiile din Poiana Brașov puteți să învățați ski / snowboard cu instructori autorizați ISIA, tot aici, la Scoala de Mountain Bike

Va asteptam!

Prețuri

50 / persoană

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.