Site logo
Indisponibil
Programul pentru azi nu e disponibil. Program săptămânal
 • Luni

  Doar cu rezervare

 • Marți

  Indisponibil

 • Miercuri

  Indisponibil

 • Joi

  Indisponibil

 • Vineri

  Indisponibil

 • Sâmbătă

  Indisponibil

 • Duminică

  Indisponibil

 • 28 mai 2024 23:50 ora locală

Despre

DYNAMYK DANCE STUDIO este o școală de dans din Craiova, care și-a început activitatea în 2016, oferind oamenilor posibilitatea de a descoperi fascinanta lumea a dansului.

Suntem o echipă tânără și DINAMICĂ, pregătitiă să împartă cunoștiințele și bucuria dansurilor latino cu toți cei care sunt gata să se alăture. Școala noastră oferă un program flexibil, fiind alegerea potrivită pentru elevii care își doresc să evadeze din cotidianul vieții și să se relaxeze, să se distreze și să socializeze, toate aceastea prin intermediul dansului.

Dansurile sociale se adresează tuturor categoriilor de vârstă care se lasă cucerite de plăcerea dansului și a muzicii latino, în timp ce dobândesc un corp sănătos și încredere în sine. Oferim o diversitate de stiluri: salsa, bachata, kizomba, rueda, cha-cha și altele, prin care fiecare persoană își găsește propria bucuria, formă de manifestare și de afirmare a personalității. Instructorii sunt aleși pentru calitățile lor personale, pentru pasiune și profesionalism, fiind gata oricând să transmită în cadrul cursurilor de dans specificul, mesajul și trăirile fiecărui stil în parte.

Astfel, dacă iubești muzica, petrecerile, sau dacă vrei să-ți petreci timpul liber într-un mod cât mai plăcut, dansul este alegerea potrivită.

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.