Site logo
Deschis
Programul de azi: 09:00 - 17:00 Program săptămânal
 • Luni

  09:00 - 17:00

 • Marți

  09:00 - 17:00

 • Miercuri

  09:00 - 17:00

 • Joi

  09:00 - 17:00

 • Vineri

  09:00 - 17:00

 • Sâmbătă

  09:00 - 17:00

 • Duminică

  09:00 - 17:00

 • 9 decembrie 2023 10:24 ora locală

Despre

Cauți un loc de joacă pentru în apropiere de orasul Brad pentru a-ți surprinde colegii și prietenii cu cea mai tare petrecere la care au fost vreodată? Vrei ca toată lumea să vorbească despre ziua ta de naștere? Rustic Paintball este destinația ideală pentru tine!

Înrolează-te împreună cu prietenii tăi la o sesiune de paintball! Învață cum să folosești o arma de paintball în condiții de siguranța și umple-ți prietenii și colegii de vopsea transpunând în realitate adrenalina shooterelor de pe calculator. Fii un erou și sărbătorește-ți ziua de naștere, petrecerea burlacilor sau orice alt eveniment într-un mod unic!

Petrecerile de la Rustic Paintball îți oferă o experiență de neuitat. Totul începe cu instructajul. Chiar dacă nu ai folosit niciodată o armă de paintball, vei fi indrumat si vei intelehe foarte repede. Echipamentul de protecție te va proteja de bile și de vopsea astfel încât hainele tale vor rămâne nepătate pe tot parcursul luptei.

Ideea unei lupte de paintball îți surâde? Contactează-ne și află despre promoțiile noastre destinate special evenimentelor!

Prețuri

60 - 100 lei

Locație
Contact
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.