Site logo
Închis
Programul de azi: 15:00 - 21:00 Program săptămânal
 • Luni

  Închis

 • Marți

  15:00 - 21:00

 • Miercuri

  15:00 - 21:00

 • Joi

  15:00 - 21:00

 • Vineri

  15:00 - 21:00

 • Sâmbătă

  15:00 - 21:00

 • Duminică

  10:00 - 21:00

 • 9 decembrie 2023 11:25 ora locală

Despre

RED MOTOR se constituie graţie susţinerii şi ideii firmei Moretti Est, condusă de fondatorul ei Moretti Ugo, şi de puternica pasiune pentru sporturile cu motoare a unor piloţi cotaţi la nivel naţional şi internaţional. Aici il menţionăm pe Paolo Gagliardini, dublu campion italian şi european la karting, şi pe Andrea Raimondi, de asemenea experimentat pilot de go-kart.

Karting-ul este o activitate sportivă răspândită în întreaga lume, care permite dezvoltarea sensibilităţii şi a capacităţii de a conduce, în funcţie de o mai mare siguranţă rutieră, măsurându-ne puterile printr-o competiţie sănătoasă, aptă să fortifice caractere şi personalităţi prin respectarea regulilor.

Acest sport este răspândit în lumea întreagă şi toţi campionii de formula 1 au fost kartişti de nivel internaţional şi şi-au demonstrat talentele naturale concurând încă din copilărie cu go-kart.

Prețuri

41-143

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.