Site logo
Închis
Programul de azi: 08:00 - 19:00 Program săptămânal
 • Luni

  08:00 - 19:00

 • Marți

  08:00 - 19:00

 • Miercuri

  08:00 - 19:00

 • Joi

  08:00 - 19:00

 • Vineri

  08:00 - 19:00

 • Sâmbătă

  08:00 - 19:00

 • Duminică

  08:00 - 19:00

 • 1 decembrie 2023 05:53 ora locală

Despre

RaftingTime face din turismul de aventura o activitate de agrement accesibila. Echipamentele performante aduc siguranta, confort termic si incredere. Cu ele depasesti limite, te distrezi si petreci clipe de neuitat alaturi de familie, prieteni sau colegi.

Forta naturii ii fascineaza pe oameni. Unii o infrunta, altii o admira iar altora le este frica de ea. RaftingTime iti da ocazia sa simti in siguranta puterea naturii si sa savurezi o experienta in care echipamentele iti ofera suprematia asupra vartejurilor, repezisurilor si altor obstacole ce apar pe parcursul unei ture de rafting.

Senzatii tari, adrenalina, satisfactie! Acestea sunt cateva din cuvintele care descriu cel mai bine o tura de rafting sau o coborare cu caiacul.

Nu stii sa inoti? Aceasta nu reprezinta o problema. Vesta de plutire din dotare sustine la suprafata de la 120 la 180kg. In plus, te protejeaza de lovituri si nici daca doresti, nu te lasa sa te scufunzi.
Capul este protejat de o casca rezistenta iar confortul termic este asigurat de un costum din neopren care, chiar si ud, pastraza caldura corpului.
Va spunem si un secret... Cei carora la inceput le este cel mai frica, au cea mai mare satisfactie la finalul turei si vor sa revina! 🙂

E TIMPUL PENTRU RAFTING!

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.