Site logo
Închis
Programul de azi: 08:00 - 19:00 Program săptămânal
 • Luni

  08:00 - 19:00

 • Mar╚Ťi

  08:00 - 19:00

 • Miercuri

  08:00 - 19:00

 • Joi

  08:00 - 19:00

 • Vineri

  08:00 - 19:00

 • S├ómb─ât─â

  08:00 - 19:00

 • Duminic─â

  08:00 - 19:00

 • 28 mai 2024 23:39 ora local─â

Despre

RaftingTime face din turismul de aventura o activitate de agrement accesibila. Echipamentele performante aduc siguranta, confort termic si incredere. Cu ele depasesti limite, te distrezi si petreci clipe de neuitat alaturi de familie, prieteni sau colegi.

Forta naturii ii fascineaza pe oameni. Unii o infrunta, altii o admira iar altora le este frica de ea. RaftingTime iti da ocazia sa simti in siguranta puterea naturii si sa savurezi o experienta in care echipamentele iti ofera suprematia asupra vartejurilor, repezisurilor si altor obstacole ce apar pe parcursul unei ture de rafting.

Senzatii tari, adrenalina, satisfactie! Acestea sunt cateva din cuvintele care descriu cel mai bine o tura de rafting sau o coborare cu caiacul.

Nu stii sa inoti? Aceasta nu reprezinta o problema. Vesta de plutire din dotare sustine la suprafata de la 120 la 180kg. In plus, te protejeaza de lovituri si nici daca doresti, nu te lasa sa te scufunzi.
Capul este protejat de o casca rezistenta iar confortul termic este asigurat de un costum din neopren care, chiar si ud, pastraza caldura corpului.
Va spunem si un secret... Cei carora la inceput le este cel mai frica, au cea mai mare satisfactie la finalul turei si vor sa revina! ­čÖé

E TIMPUL PENTRU RAFTING!

Loca╚Ťie
Re╚Ťele sociale
Activit─â╚Ťi ╚Öi Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaug─â un review

  Pssst… Dac─â vrei s─â fii la curent cu cele mai noi aventuri, d─â-ne un Like pe Facebook!

  Regulament list─âri


  Aventi se adreseaz─â tuturor providerilor care ofer─â experien╚Ťe/aventuri (ex: sau activeaz─â ├«n domeniul sporturilor: ╚Öcoli sportive, centre de ├«nchiriere, magazine, centre sportive, s─âli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai c├óteva reguli simple ca s─â facem Aventi un loc mai bun, plus c├óteva trucuri ca s─â fii descoperit mai u╚Öor de clien╚Ťii potrivi╚Ťi. ­čśë

  1. List─âri unice

  Orice afacere poate fi listat─â o singur─â dat─â. Dac─â afacerea ta ofer─â mai multe tipuri de servicii, le po╚Ťi men╚Ťiona ├«n descriere ╚Öi le po╚Ťi clasifica folosind c├ómpurile pentru categorii ╚Öi activit─â╚Ťi.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informa╚Ťii complete

  ├Äncearc─â s─â oferi informa╚Ťii c├ót mai cuprinz─âtoare, corecte ╚Öi utile clien╚Ťilor. F─âr─â clickbait, informa╚Ťii derutante sau neadev─ârate. PS: Recomand─âm folosirea diacriticelor (╚Ö, ╚Ť, ─â etc.).

  Sfat: Complet├ónd toate c├ómpurile din formularul ÔÇ×Adaug─â listareÔÇŁ, oamenii te vor putea g─âsi ├«n mai multe moduri: ├«n func╚Ťie de loca╚Ťie, dup─â categorie, dup─â sporturile/activit─â╚Ťile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updateaz─â-╚Ťi gratuit list─ârile oridec├óteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de pre╚Ťuri, ai ad─âugat servicii noi etc.).

  Sfat: P─âstr├ónd actualizate informa╚Ťii vitale precum num─ârul de telefon sau lista de pre╚Ťuri, clien╚Ťii vor ajunge mai u╚Öor la tine ╚Öi vor ╚Ötii exact la ce s─â se a╚Ötepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezolu╚Ťie mare (Full HD), care sunt engaging ╚Öi reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.