Site logo
Deschis
Azi e deschis non-stop. Program săptămânal
 • Luni

  Deschis non-stop

 • Marți

  Deschis non-stop

 • Miercuri

  Deschis non-stop

 • Joi

  Deschis non-stop

 • Vineri

  Deschis non-stop

 • Sâmbătă

  Deschis non-stop

 • Duminică

  Deschis non-stop

 • 29 mai 2024 12:29 ora locală

Despre

Un colt de rai verde si încă sălbatic, la 2 ore de București, te așteaptă sa îl descoperi la pas, calare sau pe bicicleta.

Vrei sa te relaxezi in mijlocul naturii, departe de zgomotul orașului?
Sa străbați in șaua calului păduri si cărări de munte ? Poate pe bicicleta sau cu schiuri de tura?

La Runcu, vei descoperi un peisaj de poveste si te vei bucura de roadele muncii unei echipe de meșteri populari care au colaborat pentru a crea Potcoava. De la construcția propriu-zisa pana la detaliile amenajării interioare, toate sunt făcute cu dichis si cu dorința de a te reconecta cu natura si cu spațiul magic tradițional romanesc.

Descriem locul ca fiind „mountain hideaway” (ascunzătoarea de la munte ), pentru ca noi credem ca este spațiul perfect pentru a te ascunde de viteza, tehnologie, termene limita si alte astfel de „bucurii” ale vieții cotidiene.

Suntem pe coama unui deal, la 3 km de cea mai apropiata casa, înconjurați de păduri si cu o priveliște de poveste asupra munților Leaota.

Un colt de rai verde si încă sălbatic, la 2 ore de București, te așteaptă sa îl descoperi la pas, calare sau pe bicicleta. Pe cărările răcoroase din pădurile de la poalele munților Leaota, urmând vechiul drum domnesc spre Ardeal, iți vei reface necesarul de energie vitala care sa te ajute ca la întoarcerea acasă sa iți duci planurile la bun sfârșit sau, cine știe, sa ti le schimbi.

Prețuri

330 - 1010

Locație
Rețele sociale
Activități și Sporturi
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.