Site logo
Deschis
Azi e deschis non-stop. Program săptămânal
 • Luni

  Deschis non-stop

 • Marți

  Deschis non-stop

 • Miercuri

  Deschis non-stop

 • Joi

  Deschis non-stop

 • Vineri

  Deschis non-stop

 • Sâmbătă

  Deschis non-stop

 • Duminică

  Deschis non-stop

 • 29 mai 2024 12:42 ora locală

Despre

Resort-ul Plaza Lake imbina armonia perfecta a naturii cu spatii de cazare, agrement, distractie si relaxare.

Complexul Plaza Lake îmbină armonia perfectă a naturii cu agrementul și relaxarea, la 25 de kilometri de la Craiova, traversând sate mărginite de câmpuri verzi și stâlpi în vârful cărora se cocoțeaza berzele. La destinație, veti fi întâmpinați de una din cele mai romantice locații - un colt de lac ascuns in inima padurii.

Din 2008, la Plaza Lake veti găsi o adevărată stațiune cu condiții excelente de relaxare, agrement și activități pentru petrecerea concediilor, vacantelor sau weekend-urilor dumneavoastră.
In primul rând, vă recomandăm să vă bucurați de o baie în ștrandul cu apa sărată cu numeroase proprietăți terapeutice, considerat un spa natural unic, cu numeroase beneficii asupra organismului. Vă încurajam să faceți o plimbare pe malul lacului, cu hidrobicicleta sau cu caiacul, să profitați de terenurile de tenis, fotbal și volei, dar să nu ocoliți nici piscina interioară cu apa de un albastru curat și spa-ul complet care include ciubărul cu apă sărată, sauna uscată Finlandeză, sauna umedă, dușul emoțional aromat și sala de relaxare cu șemineu și șezlongurile încălzite cu masaj.

Desigur ca pe parcursul unei zile pline cu atâtea activități, vă invităm să gustați preparatele noastre cum sunt cele bazate pe pește proaspăt din bazinele proprii și fructele de sezon din livadă, cât și alte preparate.

In funcție de anotimp, veți fi întâmpinați de un miros puternic de brebenei de la salcâmii înfloriți, de frumusețea desăvârșită a magnoliilor înflorite, de miros de pământ reavăn și iarbă proaspăt cosită și cântece încântătoare ale numeroaselor păsări care rezidă in pădure.

De aceea, dacă căutați un loc unde să vă puteti regăsi echilibrul interior, îmbinând armonios relaxarea cu sportul si agrementul, Plaza Lake este propunerea ideală.

Locație
Rețele sociale
 • Momentan, niciun review.
 • Adaugă un review

  Pssst… Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi aventuri, dă-ne un Like pe Facebook!

  Regulament listări


  Aventi se adresează tuturor providerilor care oferă experiențe/aventuri (ex: sau activează în domeniul sporturilor: școli sportive, centre de închiriere, magazine, centre sportive, săli de sport etc.

  În plus, ai posibilitatea să creezi evenimente pe care să le legi de listarea principală a afacerii tale.

  Mai jos ai câteva reguli simple ca să facem Aventi un loc mai bun, plus câteva trucuri ca să fii descoperit mai ușor de clienții potriviți. 😉

  1. Listări unice

  Orice afacere poate fi listată o singură dată. Dacă afacerea ta oferă mai multe tipuri de servicii, le poți menționa în descriere și le poți clasifica folosind câmpurile pentru categorii și activități.

  Sfat: E ok să promovezi în titlu serviciile oferite, dar nu uita să te individualizezi ca brand.

  2. Informații complete

  Încearcă să oferi informații cât mai cuprinzătoare, corecte și utile clienților. Fără clickbait, informații derutante sau neadevărate. PS: Recomandăm folosirea diacriticelor (ș, ț, ă etc.).

  Sfat: Completând toate câmpurile din formularul „Adaugă listare”, oamenii te vor putea găsi în mai multe moduri: în funcție de locație, după categorie, după sporturile/activitățile practicate etc.

  3. Date actualizate

  Updatează-ți gratuit listările oridecâteori e nevoie (ex: ai schimbat lista de prețuri, ai adăugat servicii noi etc.).

  Sfat: Păstrând actualizate informații vitale precum numărul de telefon sau lista de prețuri, clienții vor ajunge mai ușor la tine și vor știi exact la ce să se aștepte.

  4. Fotografii originale

  Te rugăm ca toate imaginile pe care le postezi să fie reale și legate de afacerea ta, fără logo-uri, simboluri grafice sau text aplicat pe aceastea.

  Sfat: Aduc rezultate mai bune imaginile cu o rezoluție mare (Full HD), care sunt engaging și reprezentative pentru serviciile pe care le oferi.